Ik ben Mari Benjamin-Janse van Rensburg. Ik ben getrouwd, moeder van twee prachtige dochters en woon in Bussum.

Mijn hobbies zijn hardlopen, aerobics, fietsen, reizen en genieten van de natuur en het leven.

Ik ben sinds 14 jaar werkzaam als fysiotherapeut. Mijn hart en mijn passie zitten in mijn beroep. De invloed die lichaam en geest op elkaar hebben, heeft me altijd al geboeid. Mensen helpen is mijn drijfveer. Hierdoor kan ik veel van mezelf kwijt in mijn beroep.

Tijdens mijn opleiding als zwangerschapsdocent werd ik geïnspireerd om met zwangere vrouwen en het wonder van nieuw leven te werken. Daarna volgde ik een cursus om babymassage aan te bieden. Aangeraakt worden is een basisbehoefte en aanraken is een kunst. Mijn overtuiging is dat gezond en liefdevol contact van een ouder naar zijn kind essentieel is voor de ontwikkeling van het kind.

Mijn visie in het leven is dat je niet de wereld kan veranderen maar dat je wel een verschil kan maken waar je bent en met de mensen met wie jij omgaat. Ik bied met veel plezier zwangerschapsmassage, zwangerschapspilates en babymassage aan.

Ik ben geregistreerd in het centrale kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapeuten (KNGF). Mijn specialisaties zijn oedeemtherapie, oncologie fysiotherapeut i.o. en ik ben ZwangerFit®-trainer.